Pages

Tuesday 27 August 2019

Rauhoita rieuhuvaa tulielementtiä rakkauden tulella!


Ihmiskunnan väärä suhde elämään aiheuttaa nyt sanoinkuvaamatonta kärsimystä ja tuhoa monessa maan kolkassa. Tulipalot riehuavat Amazoniassa, Siperiassa, Keski-Afrikassa, Indonesiassa ja Euroopassa.  Amazonin sademetsiä pidetään maailman keuhkoina, elämää sykkivänä paratiisina ja maapallon Pyhän feminiiniprinsiipin napana; sen maskuliiniprinsiipin vastapooli löytyy Tibetin Himalayan vuoristosta. Jokin aika sitten seurasimme sydän kurkussa Pyhälle Feminiinille omistetun Notre Dame katedraalin paloa Pariisissa. Näyttää siltä, että Äiti Maa on raivoissaan mutta todellisuudessa hän ei voi muuta kuin toimeenpanna ihmiskunnan törttöilyjä, väärien arvojen, ajatusmallien ja uskomusten dynamiikkaa kollektiivitasolla. Sitä nyt todistamme. Olemme yksi hänen monista luomakunnistaan ja tällä hetkellä todella kaukana siitä Edenin Puutarhan edunvalvontatehtävästä, jonka elämän pyhyys meille antoi.

Tuli voi elementtinä olla elämää luova, kohottava ja ylentävä voima, mutta se voi myös ilmentää destruktiivista ja tuhoavaa voimaansa kuten se tällä hetkellä tekee. Tämä pätee kaikkia elementtejä (tuli, ilma, vesi, maa ja eetteri), ero on siinä millä tietoisuuden tasolla nämä elementit meidän kunkin yksilön kentässä ovat  - joko tasa-tai epätasapainossa, ja miten edustamamme elektromagneettinen kenttä ruokkii ja vaikuttaa ihmiskunnan kollektiivikenttään ja siihen mitä sen kautta ilmenee.

Mitä draamaa me siis nyt seuraamme? Mitä voit omassa meditaatiotyöskentelyssäsi, yksin ja ryhmissä kentän tasapainotyön eteen tehdä? 


Ihmiskunnan paluumatka ykseyteen on kriittisessä vaiheessa. Painopiste kollektiivikentässämme pyrkii siirtymään solar plexuksesta sydämeen. Sydän ymmärtää kaiken elämän arvon ja suojelee elämää kaikissa luomakunnissa, solar plexus puolestaan on egon valtapiiriä ja on tehtävänsä tehnyt ja pyristelee nyt muutosta vastaan. Sen tärkeä kehitysvaihe sai aikaan mm. yksilöiden individuaation ja vasemman aivopuolison, maskuliiniprinsiipin valtavan kehityksen. Olkaamme siis kiitollisia sen hyvistä lahjoista. Kuitenkin solar plexuksen varjopuolet ovat nyt niin hurjalla tavalla näkyvissä patologisoituneena yksilöllisyytenä, minä, minä (me first) ajatteluna, joka ahneudessaan tappaa muiden luomakuntien elämän ja jonka loppua emme ehkä vielä ihan näe.


Mitä voit tehdä?

Vetäydy, irrottaudu, ole kiinnittymättä tuli elementin destruktiivisiin voimiin.


-         Näitä ovat mm. ylenpalttinen sotateollisuus ja kaikki se tuli joka on varastoituneena ammus ja ohjus teknologioihin ja ydinaseisiin. Tähän samaan sfääriin kuuluvat myös kaikki konspiraatioteoriat ja niitä ruokkivat tahot, ovat tavallaan tämän sfäärin karman heijastumia. Rakkaat miehet, tulen ja ilman (ajatuksen) edunvalvojat, olette sotineet aivan riittävästi! Kultaiseen Aikakauteen tämän energian on jäätävä historiaan. Suunnatkaa energianne elämän puolustamiseen, valaisemaan vääryyksiä jotta ne voidaan korjata.


-         Käytä maalaisjärkeäsi omassa elektroniikan käytössäsi, Smart puhelimet, tietokoneet & pelit, AI eli “artificial intelligence” ymv. Älä anna niiden viedä mennessään epätodellisiin maailmoihin. Sammuta Wifit yöksi, nuku hyvin ja vastusta 5G verkon lanseeramista. Mene luontoon.


-         Kyseenalaista ja pysäytä ns. totuuden jälkeistä aikaa piinaavat trollit, valheet ja epäasialliset hienovaraiset ja ei niin hienovaraiset vaikuttamisen kanavat. Älä anna niille omaa energiaasi, pysäytä kun omalle kohdallesi osuvat. Tarkista lähteet jos olet epävarma. Nyt tätä yhdenlaista sotaa käydään menttaalitasolla (solar plexus) globaalisti ja meitä yritetään höynäyttää monella tavalla. Käytä erottelukykyäsi ja kuuntele sydäntäsi.


-         Vedä takaisin oma houkutuksesi tuomita ja päivitellä. Solar plexus on maskuliiniprinsiipin, egon, alemman rationaalisen älyn ja menttaalikehon aluetta. Täällä lyömäaseena ovat sanat niin sanottu kuin kirjoitettu. Älä anna Trumpin, Putinin tai Bolsanaron, minkä tahansa tahon, joka saa karvasi pystyyn vaikuttaa omaan tasapainoosi, älä osallistu poliittiseen lokaamiseen mihinkään suuntaan. Katso ilmiön taakse! Helpommin sanottu kuin tehty, mutta yritä! 


-         Tiedosta myös, että tuli elementin destruktiivisen ilmennyksen ja nyt nähtävän voiman takana ovat myös dogmaattiset Abrahamistiset uskonnot (Kristinusko, Islam, Juutalaisuus) jotka ovat demonisoineet tätä elementtiä hyvin kauan. Olemmehan palava helvetin tulessa (eteenkin naiset), Saatanan liekeissä ymv. Vanhoillisen kirkon vääristynyt synnin ja synnillisyyden käsitys. Antaa niiden vallanrakenteiden vain kaatua, tuhoavat vähitellen itse itsensä. Tai jos reformoituvat, rupeavat julistamaan ihmiskunnan siunausta, eivät hänen syntiänsä.


-         Jos olet inkarnoituneena naistemppeliin, älä demonisoi miehiä, pojatkin tulevat kauttasi ja sinä olet yhtälailla osallistunut patriarkaalisen systeemin syntyyn ja sen pitkäaikaiseen ylläpitoon. Olet feminiiniprinsiipin, veden ja maan edunvalvoja, ole aina eheän elämän puolella. Äiti Maa on tämän prinsiipin kehollistuma tässä Aurinkokunnassa.



Meditaatio:

Meditoidessa irrottaudu, ole kiinnittymättä näihin yllämainittuihin, paitsi tuossa viimeisessä on kaksi puolta; nainen omista ja laskeudu jälleen omiin elementteihisi jos olet niistä vieraantunut. Älä ole patriarkaatin tytär.

Käytä luovaa mielikuvitustasi ja näe itsesi läsnäolevaksi raikkaan puhtaan veden sfäärissä. Tunne tämän elementin laatu omassa kehossasi.

Näe sielusi silmin puhtaita elämää ylläpitäviä tuli-elementti partikkeleita tässä veden sfäärissä, kuin pieniä tähtiä. Nämä pienet tulen kipinät valavat ja kyllästävät veden elämää eheyttävällä tulella ja rakkaudella. Anna koko kehosi täyttyä tästä.

Laajenna nyt mielikuva käsittämään koko ihanan maapallomme. Anna eheyttävän tulen kyllästämän veden huuhtoutua koko maapallolle tasapainoittavana voimana.

Kaada tätä hengen vettä erityisesti alueille missä metsät nyt palavat.



Micaela

Tämän kirjoituksen inspiraation lähteenä mm. Marco Pogacnikin LifeNet-Network Geomancy and Transformation. Sovellettuna!


  






No comments:

Post a Comment