Pages

Saturday 27 January 2018

Kuulumisia tammikuu 2018




Aloitin palveluni täällä Suomessa loppukeväällä 2017 lähes 10 Skotlannin (Findhorn Foundation) vuoden jälkeen. Rajatieto TV:n haastattelun, Ultra-päivien luennon sekä viidakkorummun ja ihanien synkronististen tapahtumien saattelemana workshoppeja Pyhän Feminiiniprinsiipin paluusta siunautui useita mm. Helsingissä, Lappeenrannassa, Laihialla ja Oulussa. Pidin Helsingin seudulla myös muutaman ilta-luennon sekä osallistuin Forum Humanum luentosarjaan. Tampereella kävin juttelemassa Astroshamanismista. Kiitos kaikille näkyville ja näkymättömille myötävaikuttajille tästä runsaudesta. Ihania ihmisiä olen kohdannut ja rakastunut uudestaan oman kotimaani ihmisiin, luontoon ja henkeen. 

Rajatieto TV:n haastattelu keväältä 2017.
https://www.youtube.com/watch?v=BkKAM-cyUrs 

Yksityisvastaanottoni, jossa fasilitoin ja kanavoin sielun kautta tulevia parantavia energioita käynnistyi Helsingin Lähteellä (Kasarminkatu 34) ja ajanvaraukset täyttyivät. Tällä erää käyn Helsingissä pari kertaa kuukaudessa ja joskus useamminkin mikäli tarve niin vaatii. Tämä työ on osoittanut miten tässä ajassa tapahtuva yhä laajeneva yksilöiden ja kollektiivin henkinen herääminen pyytää, lähes vaatii, että Graalin Maljamme, energiatemppelimme perustukset, fundamentin pitää olla kunnossa, jotta uudet energiat voivat vuodattua siunaukseksi kauttamme niin itsellemme kuin maailmalle. Mitä korkeampia värähtelyitä kauttamme kulkee sitä laajemman eheän auran temppelin se tarvitsee.

Postaus sielun kautta tulevasta energiaparannuksesta
http://cosmicdewdrops.blogspot.fi/search/label/Energia%20parannus 

Kolme ihanaa verkostoa on manifestoitunut elämääni – Henkinen Tukiryhmä, Ihanat Ilosiskot ja Kultainen Verkko. Näistä olen syvällisesti kiitollinen. Laskeutumiseni takaisin Suomeen, merkityksien löytäminen ja kuulumisen tunteeni ovat vahvistuneet. Osallistuin myös Inner Humanity Camppiin ja ilahduin miten tietoisia ja henkisesti valveutuneita nuoria Suomessa on, upea porukka. Paluumuuttajana on aika kadoksissa jonkin aikaa, kiitos teille kaikille, tiedätte keitä olette, teistä on tullut rakkaita.

Kansainvälisesti pidän edelleen yhteyttä Findhorn Foundationin verkostooni toimien tämän Euroopan suurimman henkisen ekokylän ja holistisen koulutuskeskuksen Suomen resurssihenkilönä. Joten minun puoleen voit kääntyä mikäli Findhorn vetää puoleensa, vastaan mielelläni niin käytännön kuin Findhornin filosofiaa pohtiviin kysymyksiisi. Findhornin linkki alla. Resurssihenkilöiden verkosto tapaa joka toinen vuosi ja maaliskuussa matkustankin Findhorniin pariksi viikoksi ammentamaan inspiraatiota ja tapaamaan kolleegoita lähes 30 eri maasta.

https://www.findhorn.org/ 


Ennen tätä matkaa käväisen Laihilla, jossa viime syksyn ryhmän jatko-workshop.

Nämä kevään matkat vaikuttavat omaan aikatauluuni. Tähän voit tutustua erillisessä postauksessa. Aikataulu elää ja pyrin pitämään sen ajantasalla täällä blogissani. Sunnitteilla on ainakin workshop Helsinkiin ja retriitti elokuussa. Jos haluat kutsua minut omalle paikkakunnallesi ja kokoat ryhmän sekin on mahdollista, ota vain yhteyttä. Hoitoapäivät Helsingissä ilmenevät myös täältä.

http://cosmicdewdrops.blogspot.fi/search/label/Suomeksi 

Valoa, rakkautta ja uuden paremman maailman tahtotilaa sinulle,
.......Micaela





No comments:

Post a Comment