Pages

Saturday 27 January 2018

Energia parannus sielusi kautta / Esoteric Healing








 Useat vaihtoehtoiset energia-hoitomuodot auttavat yksilön energiakehon virtausten tasapainoittamisessa, tunnistaen että tukkeumat, traumat tai jokin häiriytynyt energia ovat usein sairauksien tai negatiivisten oireiden taustalla. Elämän energia läpäisee kehomme ja virtaa ympärillämme erityisellä tavalla, pyhään geometriaan pohjautuen ja muodostaa hienosyisen energiakentän. Tämä kenttä informoi ja antaa fyysiselle olemuksellemme elämänvoimaa ja on näinollen primääri.  Tunteemme ja ajatuksemme, niin tietoiset kuin tiedostamattomat vaikuttavat energiakenttään. Energiakentässä, ihmisen aurassa, on keskittymiä tai polttopisteitä joita kutsutaan chakroiksi. Tämän tradition sieluenergiahoitaja ei koskaan väitä parantavansa, vaan toimii energian välittäjänä (silloin kun asiakkaan sielu niin sallii) pyrkiessään tuomaan tasapainotilan asiakkaan kenttään. Näin tehdään, jotta asiakkaan oma elämänenergia voi virrata vapaasti ja auttaa paranemisprosessissa. Sieluenergiahoitaja virittäytyy oman sielunsa kautta asiakkaan sieluun, valon, rakkauden ja henkisen tahdon dimensiohin ja niiden kautta elämän lähteeseen (Source / Spirit of Life). Hän avaa oman kenttänsä korkeavärähteiselle virtaukselle. Tämän energian hän tarjoaa – muttei ikinä pakota – asiakkaalleen ja pyytää aina, että hoito tapahtuu asiakkaan sielun tahdon mukaisesti.

Session aikana, yleensä noin 45-60 minuttia, asiakas istuu mukavasti ja rentoutuu. Sielunenergiahoitaja työskentelee asiakkaan kentässä noin 30 cm päässä kehosta. Hän saa tuntumaa, informaatiota ja viestejä energiakehon ja chakrojen toimivuudesta, skannaa energiakehon sekä vahvistaa tasapainoa ja tervettä virtausta missä tämä on tarpeen. Parhaimman tuloksen saa mikäli hoito jatkuu useamman kuukauden parin tai kolmen viikon välein. Näin varmistetaan hyvä integrointiaika hoitojen välillä.

Healing tarkoittaa ”to make whole”, eli ihmisen eheytymistä. Tämä hoitomuoto  eheyttää ja vapauttaa asiakkaan sielun terveeseen virtaukseen. Tämä tapahtuu jokaisella tasolla, myös tasojen välillä – fyysinen-, tunne-, menttaali- ja henkiset kehot. Parhaassa tapauksessa, ajan kanssa hoito mahdollistaa että asiakkaan sielun ydin olemus, sen tarkoitus ja potentiaali voivat ilmentyä elämässä.  



Tämän oppisuunnan ensimmäinen sääntö on,  ”All disease is the result of inhibited soul life. This is true of all forms in all kingdoms. The art of the healer consists in releasing the soul so that its life can flow through the aggregate of organisms which constitute any particular form.” Vapaa käännös: “Sairaudet ja epätasapaino johtuvat sielun ilmentymisen estyneisyydestä. Tämä on totta kaikissa luomakunnissa niiden eri ilmenemismuodoissa. Parantajan lahja ja kyky on siinä, että hän vapauttaa sielun elämän virtaukseen kyseisessä muodossa, niiden monien ja monitasoisten organismien kautta, jotka muodostavat tämän muodon.”   Alice A. Bailey:n kirjasta Esoteric Healing, sivu 532. Alice oli Tibetiläisen Mestarin Dwjahl Kuhl:n amanuensis (kirjuri) ja hänen kauttaan ihmiskunnalle annettiin Aikain Viisauksien aarteita Trans-Himalaya tradition mukaisesti. 

Kävin tämän tradition lähes  2 vuotisen koulutuksen Skottlannissa tämän järjestön kautta:



No comments:

Post a Comment